Totalentrepriser i hele Trekantområdet, Århus og Horsens

Det vi gør – gør vi bedst!

Totalentreprise

MJ Murerservice ApS påtager os gerne totalentreprisen, når du f.eks. ønsker en tilbygning eller skal have totalrenoveret din bolig. Der kan også være tale om mindre projekter, såsom totalrenovering af et badeværelse, nye flisegulve med gulvvarme, eller lignende.

Vi holder et eller flere indledende møder med dig, hvor vi sætter fokus på, hvad der betyder mest for dig. Når alt er på plads, og du ved præcis, hvordan du vil have det, lægger vi en plan for processen og koordinerer med de øvrige håndværkere. Efterfølgende sørger vi for at have en tæt dialog med dig undervejs i processen. På den måde sikrer vi hele tiden, at du er godt orienteret, og at der er plads til ændringer undervejs.

MJ Murerservice ApS har god erfaring med totalentrepriser. Du kan derfor trygt overlade styringen til os. Vores team af samarbejdspartnere kender hinanden godt og arbejder godt og konstruktivt sammen om projektet. Det giver et gnidningsfrit og effektivt forløb, hvor vi er sikre på at komme godt i mål med et flot og holdbart resultat.

Bliv ringet op
pilen

Få et uforpligtende tilbud i dag

Hos MJ Murer service ApS gør vi os især meget i flisearbejde, gulve, køkken, badeværelser, murværk, renoveringsarbejde og totalentrepriser.  Det udelukker dog ikke alle andre mureropgaver, så kontakt os endelig med din opgave! Vi er ikke blege for at påtage os specialopgaver, der stiller særlige krav til os.

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  Eller ring til os nu

  Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave - ring i dag!

  Anbefalinger

  "Nyt badeværelse og nye trapper udenfor
  Vi har fået lavet et nyt badeværelse, og nye trapper udenfor. Alt har været helt fantastisk. MJ Murer Service leverede helt unik service fra start til slut. Det er lavet med så stor præcision, og kvaliten er helt i top. Vi kan varmt anbefale firmaet, og det er sjælden man møder så dedikeret et murerfirma."

  Neino Hansen Horsens

  "Genopbygning af mur
  Fik genmuret en garagebæg, der var ved at falde sammen i væg og fundament.
  Meget hurtig respons og start.
  Alt blev efter pænt og ryddeligt op til weekend og igen efter udført job.
  Søde og hensynsfulde folk der kom.
  Kan kun anbefale dem 👍🏼
  "

  Mona Lockdahl

  "Renovering badeværelse: 
  fliseopsætning og fremstilling af "kasse" til væghængt toilet.
  Arbejdet blev udført til fuld tilfredstillelse. 
  Med venlig hilsen
  Lilian Foldager Kristensen
  "

  Lilian Kristensen

  Ring 22 92 18 32