Renovering i hele Trekantområdet, Århus og Horsens

Det vi gør – gør vi bedst!

Renovering

Renoveringsopgaver kræver noget helt andet af din murer end nybyggeri – og det er ikke alle murere, der formår at løfte renoveringsopgaver lige godt.

MJ Murerservice ApS har stor erfaring inden for mange forskellige renoveringsopgaver. Vi har et indgående kendskab til byggetraditioner i vores fag og til produkter, der matcher ældre bygninger. Det handler om at have respekt for det håndværk, der er udført af andre tidligere – og ikke mindst respekt for den byggestil og de metoder og materialer, der har været anvendt oprindeligt. I renoveringsopgaver kan det selvfølgelig også være vigtigt (eller ligefrem afgørende) at gå varsomt til værks, hvis det for eksempel drejer sig om bevaringsværdige bygninger.  

Renoveringsopgaver kan naturligvis både handle om modernisering og fornyelse og om bevarelse og istandsættelse. Her sætter vi vores kunders ønsker i centrum, men bidrager også gerne med vores indblik i arkitektur, byggestil, traditioner inden for murerfaget, mv. 

Med udgangspunkt i Horsens dækker vi hele Østjylland fra Århus til Trekantområdet. Vores kunder er både store godsejere, villaejere og små og store erhvervskunder.  Du er også velkommen til at kontakte os!

Bliv ringet op
pilen

Få et uforpligtende tilbud i dag

Hos MJ Murer service ApS gør vi os især meget i flisearbejde, gulve, køkken, badeværelser, murværk, renoveringsarbejde og totalentrepriser.  Det udelukker dog ikke alle andre mureropgaver, så kontakt os endelig med din opgave! Vi er ikke blege for at påtage os specialopgaver, der stiller særlige krav til os.

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  Eller ring til os nu

  Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave - ring i dag!

  Anbefalinger

  "Nyt badeværelse og nye trapper udenfor
  Vi har fået lavet et nyt badeværelse, og nye trapper udenfor. Alt har været helt fantastisk. MJ Murer Service leverede helt unik service fra start til slut. Det er lavet med så stor præcision, og kvaliten er helt i top. Vi kan varmt anbefale firmaet, og det er sjælden man møder så dedikeret et murerfirma."

  Neino Hansen Horsens

  "Genopbygning af mur
  Fik genmuret en garagebæg, der var ved at falde sammen i væg og fundament.
  Meget hurtig respons og start.
  Alt blev efter pænt og ryddeligt op til weekend og igen efter udført job.
  Søde og hensynsfulde folk der kom.
  Kan kun anbefale dem 👍🏼
  "

  Mona Lockdahl

  "Renovering badeværelse: 
  fliseopsætning og fremstilling af "kasse" til væghængt toilet.
  Arbejdet blev udført til fuld tilfredstillelse. 
  Med venlig hilsen
  Lilian Foldager Kristensen
  "

  Lilian Kristensen

  Ring 22 92 18 32