Murerarbejde i hele Trekantområdet, Århus og Horsens

Det vi gør – gør vi bedst!

Murerarbejde

MJ Murerservice ApS leverer godt og solidt murerarbejde i Østjylland fra Århusområdet til Trekantområdet med udgangspunkt i Horsens. Altid med engagement og faglig dygtighed og ikke mindst til konkurrencedygtige priser.

Vi påtager os alle opgaver inden for murerfaget. Det gælder, uanset om du skal have lavet et nyt badeværelse i din private bolig eller din erhvervsbygninger har brug for nye fuger i alt murværk eller et nyt flisegulv.

Vi er pt. 4 murere i virksomheden, og alle medarbejdere har meget at skulle have sagt i forhold til deres egne opgaver. Det gør at vi har en høj arbejdsglæde og et stort engagement i vores fag. Vi bilder os ind, at det har en afsmittende positiv effekt for vores kunder og selvfølgelig kan ses direkte på de gode håndværksmæssige resultater, vi leverer.

MJ Murerservice ApS har valgt at satse benhårdt på tekniske hjælpemidler. Derved kan vi arbejde hurtigere og mere effektivt, og så undgår vi at nedslide os selv i en ung alder, som så mange andre murere desværre gør. Derved forventer vi at kunne holde længere i branchen til gavn for både os selv og vores kunder. Det kan f.eks. være hjælpemidler som en elektrisk trillebør eller en tip-trailer, der gør arbejdet lettere for os.

Bliv ringet op
pilen

Få et uforpligtende tilbud i dag

Hos MJ Murer service ApS gør vi os især meget i flisearbejde, gulve, køkken, badeværelser, murværk, renoveringsarbejde og totalentrepriser.  Det udelukker dog ikke alle andre mureropgaver, så kontakt os endelig med din opgave! Vi er ikke blege for at påtage os specialopgaver, der stiller særlige krav til os.

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  Eller ring til os nu

  Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave - ring i dag!

  Anbefalinger

  "Nyt badeværelse og nye trapper udenfor
  Vi har fået lavet et nyt badeværelse, og nye trapper udenfor. Alt har været helt fantastisk. MJ Murer Service leverede helt unik service fra start til slut. Det er lavet med så stor præcision, og kvaliten er helt i top. Vi kan varmt anbefale firmaet, og det er sjælden man møder så dedikeret et murerfirma."

  Neino Hansen Horsens

  "Genopbygning af mur
  Fik genmuret en garagebæg, der var ved at falde sammen i væg og fundament.
  Meget hurtig respons og start.
  Alt blev efter pænt og ryddeligt op til weekend og igen efter udført job.
  Søde og hensynsfulde folk der kom.
  Kan kun anbefale dem 👍🏼
  "

  Mona Lockdahl

  "Renovering badeværelse: 
  fliseopsætning og fremstilling af "kasse" til væghængt toilet.
  Arbejdet blev udført til fuld tilfredstillelse. 
  Med venlig hilsen
  Lilian Foldager Kristensen
  "

  Lilian Kristensen

  Ring 22 92 18 32